dilluns, 16 de febrer del 2009

Patxi Lehendakari, Touriño President


A Galicia i al País Basc estan de campanya electoral per tal d’elegir al President de la Xunta de Galicia i al Lehendakari en el País Basc. Pérez Touriño a Galicia i Patxi López en el País Basc són els candidats del PSOE.

A Euskadi és l’hora del canvi, i aquest canvi arribarà de la ma de Patxi López. Avui, aquesta Euskadi amb més diàleg, més sostenible, més igualitària i sobretot, pacifista, està més a prop i desitjo que aquest fet a Euskadi sigui una realitat el proper 1 de Març. Crec que és un, i el moment d’encetar una nova etapa que garanteixi i vetlli per una Euskadi amb més llibertat, és el temps de la Euskadi diferent, millor i més social. Encoratjo als companys del PSE a continuar treballant per aquest canvi en uns indrets on no és gens fàcil fer-ho. Abans de les festes de Nadal, vaig conèixer a companys del PSE i vaig aprendre i admirar com treballen per aquest nou model per a Euskadi liderat per Patxi López i com transmeten que una altre Euskadi és possible, per aquesta nova opció treballen i desitjo que aquesta alternativa que és diu PSE guanyi.

Pel bé de la ciutadania i comunitat gallega, a Galicia cal la continuïtat de Pérez Touriño per seguir avançant com ho ha fet en aquests últims quatre anys, emprant polítiques de progrés i construint infraestructures en una Comunitat que estava a la cua d’altres Autonomies arrel dels governs de dretes, fosc i poc transparent.
Aquets darrers dies el to de la dreta, que va arribar al PP Gallec de la ma de Manuel Fraga, ha anat augmentant i hem vist en els mitjans de comunicació com alguns candidats del PP han jugat brut, amb la feina que tenen dins a casa seva.Fa quatre anys Galicia ja va dir NO al PP, i confio que el proper 1 de març torni a repetir-se el mateix perquè la Xunta de Pérez Touriño segueixi treballant per millorar els dèficits de Galicia.

Força Patxi i Touriño...