dimarts, 19 d’agost del 2008

XXI MOSTRA GASTRONÒMICA I FESTA MAJOR.


Cabrils, una vegada més, ha estat capaç de mantenir i abocar-se en un compromís, fet admirable, com ha sigut el de participar i organitzar la XXI edició de la Mostra Gastronòmica i d’artesans i la Festa Major de Sta. Helena. Cabrils va tornat a preparar l’escenari de celebració, de trobada, que any rere any fa possible que aquest esdeveniment tingui un forat en l’agenda dels cabrilencs, de molts vilatans de la comarca i del país.

L’èxit de la Mostra, ha esdevingut gràcies a la gran oferta de tastos preparats amb molta cura i dedicació dels restauradors de Cabrils i de les rodalies i sobretot, per la participació ciutadana, implicant-se tant en la Mostra, com en els actes tradicionals, festius i religiosos organitzats per la Comissió de Festes. En el sector dels artesans i comerciants, aquests s’han vist beneficiats per l’augment de visitants, i han complert les seves expectatives de ventes durant la Mostra.
Com també ha sigut tradició en els darrers anys, l’ajuntament de Cabrils va convidant a participar de la Mostra, els municipis de la comarca, per tal de que ens mostrin les ofertes tant culinàries, com turístiques, del seu municipi i que aquest any Sant Andreu de Llavaneres va ser el poble convidat.

Un cop acabada, ja es treballa pensant en la propera edició per tal de millorar i seguir sent una de les Mostres Gastronòmiques més reconegudes de Catalunya.

Gràcies per participant-hi tots junts.