divendres, 8 d’agost del 2008

20 ANYS DE FESTIVAL DE MÚSICA DE GRAN QUALITAT.


Enguany el Festival de Música de Cabrils ha arribat a la vintena edició. Una oferta musical iniciada des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cabrils, amb el Sr. Josep Grau aleshores regidor, i uns any després aquesta tasca se li va encomanar a la Societat La Concòrdia.

Des de 1988, any del primer Festival, Cabrils ha esdevingut un referent en el panorama musical estiuenc al Maresme on, a dia d’avui s'ha anat transformant.
L'extraordinari creixement de l'oferta musical arreu, ha fet que el Festival de Música de Cabrils en aquests 20 anys, fos un període apassionant amb grans concerts de qualitat, fet que felicito i encoratjo a tothom que ha fet, i fa possible que aquest any haguem celebrat la 20na edició.

La gran varietat i qualitat de la seva programació ha fet una gran tasca de difusió i promoció de la música oferint grans concerts de qualitat del gènere clàssic, amb solistes i orquestres de cambra de renom internacional, també de formacions corals, de Bandes i fins i tot , de formacions de jazz.

Felicitats Cabrils per apostar per la música.