diumenge, 10 d’agost del 2008

VIU LA FESTA MAJOR DE STA. HELENA


Còpia de l'escrit del programa de la Festa Major:

Un any més en ple estiu, a Cabrils celebrem la seva Festa Major de Santa Helena, copatrona del municipi.

Una època de l’any en què moltes viles d’arreu celebren la seva Festa Major i Cabrils n’és una d’elles, amb l’esdeveniment més rellevant com és la Mostra Gastronòmica, comercial i d’artesans. També hi són presents les activitats tradicionals de Festa Major com són el correfoc, l’Ofici, els balls, actes infantils o els gegants i d’altres iniciatives que tenen per objectiu fer gaudir als cabrilencs i també a totes aquelles persones que s’apropin al municipi de la tradició i de la festa.

Enguany, l’inici de la Festa Major presenta una novetat, LA TROCA, tot un seguit d’actes que donaran pas a la inauguració de la Mostra Gastronòmica, el divendres 15 d’agost.
El correfoc, un altre dels actes més vistosos i lluïts s’hi podrà participar el divendres nit i acabant el primer dia amb el ball a càrrec de Se atormenta una vecina.
Dissabte, diumenge i dilluns (Santa Helena), altres activitats ja més clàssiques, i no per això menys interessants que integren qualsevol programa de Festa Major com els actes infantils, balls, la cultura musical i tradició demanaran pas amb activitats que es celebraran a diferents espais com la Plaça de l’església, la Plaça del Mil·lenari o els Horts de la Santa Creu, entre d’altres.

Recordar que tots els que s’apropin a Cabrils podran gaudir, durant els quatre dies de Festa Major, dels diferents plats preparats pels restauradors en el recinte del CEIP l’Olivera, tot un clàssic de l’estiu a Cabrils i un referent al Maresme.

Els organitzadors de la festa tampoc s’obliden dels joves, i enguany el programa contempla actes pensats per ells i amb ells, com la Nit Jove de divendres, la discomòbil de dissabte, el Correfoc, la Gimcana i el taller de percussió.
Totes elles són iniciatives que demostren que hi ha vida al marge de la Mostra Gastronòmica i així engrescar a un col·lectiu important incitant a la gent a la participació de la Festa Major.

Bona Festa Major, us convido a gaudir-la!.