dilluns, 10 de març del 2008

Victòria de Chacón i Zapatero...


Els socialistes del PSC ens hem de sentir orgullosos per l’aportació decisiva perquè el President del govern d´Espanya sigui José Luís Rodríguez Zapatero i per haver guanyat clarament les eleccions a Catalunya i agraeixo als cabrilencs que també han contribuït decisivament amb el seu vot.
Veient els resultats, el PSC és el primer partit a les quatre circumscripcions catalanes, obtenint 25 diputats, quatre més que a les eleccions de 2004. A Cabrils també hem fet una puja positiva respecte als darrers comicis del congrés. L´Entesa ha guanyat les eleccions al Senat a les quatre circumscripcions catalanes i cap altra força política de Catalunya ha crescut tant com ho ha fet el PSC.

“Catalunya ha apostat clarament per l´avenç i no pel retrocés, per la convivència i no per la crispació, per la concòrdia i no per l´enfrontament, per mirar endavant i encarar amb optimisme el seu futur” destaca Carme Chacón i proclama que “Catalunya ha estat decisiva i serà decisiva”.
A partir de demà mateix, hem de començar a treballar per complir els nostres compromisos amb els catalans i les catalanes. Per tot això, a partir d’ara hem de demostrar treballant que el catalanisme socialista serà, els propers quatre anys, més fort i més decisiu que mai.

Visca la Catalunya optimista, la Catalunya Socialista...