dimarts, 10 de març del 2009

LA SRA. TOMASA, ÀVIA CENTENÀRIA

El dissabte 7 de març, la Sra. Tomasa Carreras va fer cent anys. Aviat és dit això... Al voltant del migdia, vaig anar a felicitar-la acompanyat del regidor de la Gent Gran, Jordi Serra, i de membres de la Junta de la Llar de la Gent Gran de Cabrils. La vam obsequiar amb un ram de flors i una petita nota en nom de l’Ajuntament de Cabrils.

Arribats a casa seva, ens va rebre la família. No estaven pas sols, hi vam trobar el grup de visitadors de malalts de la Parròquia de Cabrils amb el mossèn, Antoni Babra. Aquest grup de persones, en Jaume, l’Anna Mª, l’Eulàlia i la Isabel entre d’altres, des de fa molts anys van de visita per les cases de manera voluntària, una bona tasca agraïda i sobretot, de companyia.

Vam fer les fotos de rigor i la família ens va oferir un refrigeri per celebrar-ho. La Sra. Tomasa, envoltada en aquell moment de la neta i de dos besnéts estava emocionada tot i no veure-hi gaire. Aragonesa de naixement, i catalana d’adopció com es diu, fa cinc any que és veïna de Cabrils i en aquests moments, és una de les ciutadanes de més edat del municipi. Agraint-nos de manera molt amable la visita, li vaig dir que era un privilegi arribar als cent anys, i que no tothom hi arribava.

Des d’aquest espai personal, li desitjo MOLTES FELICITATS a la Sra. Tomasa.