dilluns, 20 d’octubre del 2008

CINQUÈ CONGRÉS DEL PSC DEL MARESME

El PSC del Maresme va cloure el Vè Congrés amb noves propostes per la comarca i una nova executiva, on Santi Fontbona va ser reelegit primer secretari dels socialistes maresmencs.
El Vè Congrés del PSC del Maresme es va cloure dissabte dia 18 d’octubre a la tarda després de dia i mig de debats, de l´elecció d´una nova executiva i dels consellers nacionals. Des del meu blog, vull esmentar i agrair la confiança del PSC del Maresme en proposar-me com un dels nous Consellers Nacionals en representació del Maresme debutant el proper dia 15 de novembre com a membre del Consell Nacional del PSC en la seva nova constitució i organització.

El debat dels socialistes del Maresme va girar entorn tres grans eixos per millorar la comarca: els objectius i el paper del partit en els propers anys; la promoció econòmica i la cohesió social i l´encaix del Maresme en la regió metropolitana.

L´acció política de la Federació del Maresme tindrà per objectiu liderar el discurs i les propostes per a la comarca, des de la seva visió global, i reforçar la tasca de les agrupacions local oferint serveis i assessorament.
La promoció econòmica i la feina seran prioritats d´aquest mandat i de l´ executiva. Es treballarà per potenciar noves oportunitats econòmiques que facin al Maresme més competitiu i generi més riquesa i llocs de treball. Element indispensable per a la cohesió social. Tenim clar que el desenvolupament econòmic i cohesió han d´anar agafats de la mà. El PSC es proposa ser referent en l’àmbit econòmic i interlocutor útil amb empresaris, autònoms i sindicats.
En aquest congrés del PSC es va deixar ben clar, cal aprofitar la seva relació amb Barcelona i “l´espai necessari pel Maresme ha de ser la regió metropolitana” apuntava el Diputat del Congrés a Madrid, Manuel Mas.

Joan Rangel va cloure el Congrés en una intervenció on va apuntar que “darrera els projectes i del màrqueting hi ha d’haver els nostres objectius i els nostres valors, els valors que els socialistes hem defensat sempre. I ara més que mai són necessaris per ser útils i aportar solucions”.